Beskyt dine krypto-aktiver med en hardware wallet


Med de store stigninger der har været på krypto, så er det på tide at tænke på sikkerheden, når det kommer til opbevaring af kryptovalutaer. Det er nemlig ikke sjovt, når man mister de hele, fordi man ikke har været påpasselig og klikket på et forkert link i en email eller er kommet til at installere et ondsindet program på sin computer. Du kan se denne artikel som en guide til, hvordan du får “forsikret” din kryptovaluta mod tyveri. Der er ikke tale om en reel forsikring!

Ledger

Mange nævner ordet “ledger” eller omtaler det som “en ledger”. Her menes der oftest en Ledger Nano S, som er virksomheden Ledgers mest populære hardware wallet, som de sælger direkte igennem deres webshop. Du bør derfor overveje at købe en ledger. Hvis du ikke allerede har kendskab til hvad en hardware wallet er, så er det faktisk “bare” en fysisk enhed, som “holder” på din kryptovaluta. Mister du den, så kan du gendanne din wallet på en ny, hvis du tager din backup rigtigt. Ledger tvinger dig faktisk til at gøre det rigtigt, når du åbner pakken.

Alternativet

Alternativet er selvfølgelig, at du ikke køber en Ledger til omkring 450 kroner, og så er du mindre sikret mod hackere. Du kan dog gøre det, at du slår 2FA til. Dette kender du nok allerede har Nem ID, hvor du skal logge ind og bekræfte dit login på din enhed. Det fungerer lidt på samme måde her, bortset fra du skal indtaste engangskoder, som udløber hvert 30. Sekund. Måske har du allerede gjort et på andre hjemmesider før, og derfor bør vi ikke gå så meget i dybden med det. Sørg også for at adgangskoden til din email er sikker, og at du har beskyttet denne med 2FA, skriver hjemmesiden MyCrypto, som er en af de største hjemmesider om kryptovalutaer i landet.


Ét svar til “Beskyt dine krypto-aktiver med en hardware wallet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *