Vi kigger på hvad der måske kommer til at ske i 2022


Der er bestemt ikke nemt at spå fremtiden, og det er måske ikke så smart at prøve på at gøre. Alligevel synes vi det kunne være spændende at kigge på, hvad der måske kommer til at ske i 2022. Alt hvad vi skriver herinde skal derfor blot anses for at være vores teorier, og hvis der bliver nævnt noget om at købe og / eller sælge noget, så er det på eget ansvar. Vores blog er ikke en blog om investeringer, hvorfor vi umiddelbart ikke kommer til at give direkte rådgivning omkring noget som helst på den front. Alt er på eget ansvar.

Bliver DeFi til noget?

Decentraliseret finans eller DeFi er kommet for at blive, men det er ikke kommet til Danmark endnu. Der har ikke været så meget snak om det, og det er faktisk en skam. Teknologien har meget at byde på, og vi har endnu til gode at se, hvad der kan opnås ved at anvende denne teknologi på stor skala. Mange mener dog, at det kommer til Danmark på et tidspunkt, og der er allerede oprettet en hjemmeside til dem, der ønsker at vide mere om emnet. Det har lidt med kryptovaluta at gøre, men der er også nogle centrale forskelle, som de gennemgår på siden.

Fortsætter de negative renter?

Vi interesserer os selv for investeringer, selv om denne blog ikke er om dem, og negative renter er et stort samtaleemne her for tiden. Umiddelbart er der ikke noget der tyder på, at de skulle gå væk snart. Mange vælger derfor at investere deres penge for at undgå renterne.

Kommer der færre hackerangreb?

Vi skrev sidste år en artikel om, hvordan man beskytter sin kryptovaluta mod hackere, fordi der var mange, der ville have fat i dine penge på det tidspunkt. Vi tænker, at det nok kommer til at fortsætte sådan i den nærmeste fremtid, hvorfor vores artikel stadigvæk menes at være aktuel for vores læsere. Vi har derfor også linket til den i dette afsnit.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *