Har du brug for at finde regnskaber for danske virksomheder?


Der findes en nem, hurtig og ganske gratis metode til at finde regnskaber for danske virksomheder. Har du brug for at finde regnskabsdata for konkrete virksomheder eller brancher i Danmark? Besøg hjemmesiden Find-Virksomhed.dk og kom straks i gang med at finde regnskaber, stamdata, kontaktinformationer og meget mere.

Bliv klogere på markedet

Der kan være mange årsager til at du gerne vil tjekke regnskaberne for konkrete danske virksomheder, og på Find-Virksomhed.dk er det lige præcis hvad du kan gøre. Og så er det endda ganske gratis. Vil du gerne vide mere om udviklingen indenfor din branche, tjekke konkrete konkurrenter eller blive klogere på udviklingen i dit lokalområde?

Find-Virksomhed.dk henter oplysninger direkte fra cvr-registret, og du kan således finde de nyeste og mest opdaterede tal. Ved at studere regnskaberne for udvalgte virksomheder, kan du hurtigt danne dig et overblik over specifikke brancher. Driver du selv en virksomhed, kan regnskaberne være nyttige, når du skal vurdere din virksomheds resultater.

Du kan finde nye kunder

Udover regnskaber kan du også bruge hjemmesiden til at lave listeudtræk. Du kan f.eks. få en oversigt over alle restauranter i Randers, alle frisører i Frederikshavn eller alle hundepensioner i Hellerup. Lever du af at sælge produkter, reklamer, inventar eller udstyr til specifikke brancher, så kan disse listeudtræk gøre din arbejdsgang meget lettere.

Med din komplette liste i hånde, kan du enten begynde at ringe rundt til de forskellige virksomheder, såfremt de ikke er reklamebeskyttede (denne information fremgår også af virksomhedernes profiler), eller sætte dig i bilen og køre afsted på kundebesøg.

Find din kommende arbejdsgiver

Er du jobsøgende, så kan Find-Virksomhed.dk også bruges til at finde potentielle jobåbninger. Du kan nemlig hurtigt finde relevante virksomheder indenfor din branche, og vil du gerne vide mere om virksomheden, kan du tjekke stamdata og regnskaber for samtlige virksomheder med regnskabspligt.

De bedste uopfordrede ansøgninger kommer fra kandidater, der har sat sig ind i virksomheden og dens behov. Med informationerne på Find-Virksomhed.dk kan du hurtigt danne dig et overblik over virksomheden, og benytte disse informationer til at skrive den perfekte ansøgning.

Ønsker du at sende ansøgningen direkte til den (måske) kommende chef? Brug stamdata til at finde frem til de personer, som tegner firmaet, og ret dit materiale direkte til de aktuelle modtagere.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *