Den bedste varmepumpe er en, der er energieffektiv og passer til dine behov.


Der er ikke noget endeligt svar på dette spørgsmål, da den bedste varmepumpe til én person måske ikke er den bedste for en anden. Nogle faktorer, du skal overveje, når du vælger en varmepumpe, er dog, hvilket klima du bor i, størrelsen på dit hjem og dit budget.
Hvis du bor i et koldere klima, kan du overveje en varmepumpe med et elektrisk modstandsvarmeelement. Denne type varmepumpe kan også bruges som køleenhed om sommeren. Hvis du bor i et varmere klima, kan du overveje en varmepumpe med en luftvarmepumpe. Denne type varmepumpe bruger udeluften til at opvarme dit hjem, hvilket kan spare dig penge på dine energiregninger. Størrelsen på din bolig kan spille en stor rolle for, hvor godt en varmepumpe fungerer.

Brug for VVS og klimastyring? Vi er her for at hjælpe!

VVS og klimakontrol er to vigtige aspekter af ethvert hjem. VVS sørger for, at vandet løber gennem hele huset, mens klimastyringen regulerer temperaturen. Når disse systemer fungerer godt, gør de vores liv meget mere behageligt. Men når de ikke gør det, kan de være til stor gene. Derfor er det vigtigt at have en pålidelig VVS- og klimaentreprenør, du kan ringe til, når der opstår problemer. En erfaren entreprenør vil være i stand til at sikre, at problemet bliver løst så hurtigt som muligt, så du kan komme tilbage til at nyde dit hjem. Problemer med vandvarmer I de fleste tilfælde er et problem med vandvarmer let at identificere takket være de afslørende tegn. Men hvis du er usikker eller har spørgsmål om problemet, er det bedst at kontakte en entreprenør, så de kan vurdere situationen og ordne den for dig. Jeg vil bede for dig.

Energistyrelsen anbefaler varmepumper

Energistyrelsen (DEA) er en statslig styrelse i Danmark med ansvar for energipolitik. Energistyrelsens varmepumpeprogram har støttet udbredelsen af over 210.000 varmepumper i hele Danmark, hvilket gør landet til en global leder inden for udbygning af varmepumper. Programmet har bidraget til at reducere Danmarks CO2-udledning med 2 mio. tons årligt. Energistyrelsen igangsatte varmepumpeprogrammet i 2002. Det har været en central del af den danske regerings strategi for at reducere udledningen af drivhusgasser og opfylde Kyoto-protokollens mål. Programmet giver økonomiske incitamenter til boligejere og virksomheder til at installere varmepumper, solpaneler og andet energieffektivt udstyr. DEA tildeler omkring 50 millioner USD hvert år til varmepumpeinstallationer gennem programmet. I 2012 vedtog Danmarks Folketing en lov, der kræver, at nye boliger skal bygges med varmepumper. Nedenstående tabel viser de årlige varmepumpeinstallationer og udskiftninger af gas og kul.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *