Sådan finder du en billig maler i Silkeborg


Hvad med at male stuen?

Når man skal gøre noget godt for sig selv og sin familie, så er det mange forskellige muligheder på bordet. Det kan være alt lige fra oplevelser til digitalt udstyr med mere. I denne artikel vil vi frem for denne slags muligheder sætte fokus på hjemmet, og argumentere for hvorfor man bør vælge denne som udgangspunkt for sin forkælelse af familien. Hjemmet er igen et stort sted, men vi dykker ned i det, og bliver helt præcise i vores anbefaling. Læs med lige her.

Stuen samler familien

I vores tid er der mange tendenser i kulturen, der splitter en familie op frem for at samle den. Det er især de mange skærme der her tænkes på. Når hvert medlem af familien har sin skærm, med sit eget helt unikke indhold, uanset om det er et spil, en film eller en podcast, så bliver familiens fælles oplevelse svær at få øje på. Når man ikke deler oplevelser, så bliver det også svært at tale sammen, for man har ikke de samme referencer og minder. Dette kan virke som en overreaktion for nogen, men virkeligheden er den, at mange familier hver eneste dag går hver til sit på alle andre tidspunkter end spisetid, der for de fleste heldigvis er ganske hellig. Det er dog ikke ligefrem nok til at skabe fælles oplevelser og indtryk, og da weekender og ferier har det samme mønster, er det svært at bryde.

 

Derfor er det så vigtigt, at gøre hvad man kan som forældre, for at ændre mønsteret, og lægge op til samvær i samme rum, uden at man er fordybet i hver sin skærm. Tidligere tiders fælles fjernsynskigning var lysår sundere for en familie, end det nuværende individuelle skærmforbrug.

Analoge aktiviteter

Det der især rykker er analoge aktiviteter, såsom brætspil eller kortspil. Her kan hele familien være med. Men for at lykkedes med at overtale de yngre i familien, så skal stuen være dejlig og indbydende at være i. Det betyder at indretningen skal være god for hele familien, men man kan starte med simpelthen at indrette stuen forfra på alles præmisser. Og det starter med en frisk gang maling. Læg en plan for en ny gang maling, og gør det sammen i hele familien, så der kommer medejerskab hele vejen rundt. Så vil det være meget sjovere senere hen at tilbringe tid sammen i stuen. Ofte er det blot de forældre der indrette fælleslokalerne, og børnene får blot ejerskab over deres enkelte værelse, men det er den form for fragmentering der skal modarbejdes.

Find først en lokal maler i Silkeborg og fremlæg så familiens planer for maleren. Med denne med på råd og efterfølgende eksekvering kan I nå i mål med et fantastisk samlende og måske kreativt redesign af familiens stue. Måske skal der være flotte farver og drager, eller fine blomster eller fisk. Måske skal der blot være hvidt, men det at I er enige om det skaber en særlig energi. Så kan I starte fra en frisk som familie og sige farvel til skærmene.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *