Transformio: Optimering af ordrestyring for SMV’er gennem low-code platforme


Vækst og effektivitet er afgørende parametre for succes i nutidens erhvervsliv, særligt for små og mellemstore virksomheder (SMV’er). Standardløsninger inden for ordrestyring kan dog ofte vise sig at være for stive og utilstrækkelige til at imødekomme virksomhedernes unikke behov. Løsningen på dette problem kan findes i form af Transformio, en dansk virksomhed, der leverer skræddersyede ordrestyringssystemer udviklet på en low-code platform. Helsingør Dagblad har for nylig dykket dybere ned i denne teknologiske udvikling.

Low-code er en forholdsvist ny tilgang inden for softwareudvikling, der mindsker behovet for traditionel kodning, hvilket gør systemerne mere fleksible og tilpasningsvenlige. Det er netop, hvad Transformio specialiserer sig i at levere.

Ifølge Anders Ager, direktør hos Transformio, er fordelene ved at anvende low-code baserede systemer mange. De tillader ikke kun skræddersyede løsninger, der kan dække virksomhedernes nuværende behov, men understøtter også løbende justeringer og opskalering i takt med virksomhedens vækst og ændringer i arbejdsgange.

Et levende eksempel på effektiviteten af Transformios løsning er transportvirksomheden CR Logistic. Efter at have oplevet udfordringer med ineffektivitet og fejl i deres tidligere ordrestyringssystem, implementerede de en skræddersyet løsning fra Transformio. Resultatet var forbedret effektivitet, færre fejl og en automatiseret bookingproces.

Transformios løsninger hjælper virksomheder med at frigøre tid og ressourcer fra manuelle processer og omdirigere disse mod kunderne og kerneforretningen. Dette bidrager ikke kun til øget effektivitet, men kan også forbedre kundeoplevelsen.

En anden markant fordel ved Transformios løsninger er muligheden for løbende at tilpasse systemet. Dette betyder, at ordrestyringssystemet kan tilpasses virksomhedens aktuelle og fremtidige behov uden omkostningstunge opdateringer.

Transformio har derfor med deres low-code platform fundet en effektiv vej til at levere robuste, skræddersyede og fremtidssikrede løsninger til SMV’er, der ønsker at optimere deres arbejdsgange i den digitale tidsalder. For en dybere indsigt i, hvordan Transformio arbejder og deres succes med CR Logistic, anbefales det at læse Helsingør Dagblads artikel.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *