Teambuilding i escaperoom


Hvorfor Escaperoom er den bedste teambuilding

Hvis man ikke selv har prøvet et escaperoom, kan det være svært at se hvordan det kan være en god øvelse for en gruppe kollegaer. Men det ændrer ikke på at det er blandt de bedste øvelser når det kommer til samarbejde og kommunikation.

Kommunikation er nøglen

Ingen kan gennemføre et escaperoom alene. De mange gåder og opgaver kræver flere hjerner og vigtigst af alt, så kræver det at man kommunikerer og tør sige sine tanker højt. Måske er de ikke helt på sporet, men en kollega kan hjælpe med at få tankegangen det rette sted hen.

Måske finder en personer et ark med tekst skrevet i kodesprog. Noget der absolut ikke giver mening. Ved at fortælle det og begynde at beskrive hvad der, kommer en anden i tanke om at de så noget i en skuffe som har de samme symboler og ved fælles hjælp får de oversat denne tekst.

at kende styrker og svagheder

I et escaperoom er det vigtigt at være bevidst om hinandens, og ikke mindst egne, styrker og svagheder. Har man en der er god til det matematiske hjælper det ikke at skubbe ham væk for at lade personen der dårligt kan lægge to og to sammen, tage regnestykket. Har man en der er god til at løse puslespil eller labyrinter er det nok hende man skal lade løse den slags opgaver.

Giv plads

Vi ser ofte at folk ikke giver plads til hinanden. De bliver så opslugt af opgaverne at de påtaget sig det hele selv. Alt for ofte er det den stille person der hvisker sine tanker højt og som ingen lytter til, der står med det rigtige svar. Lad alle komme til og lad alle føle sig som en del af holdet. Dette er nemmere hvis man vælger at arbejde i små grupper, fremfor at fylde rummene til max antal deltagere.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *