Seo på din hjemmeside


Din hjemmeside bliver begravet, hvis du ikke har styr på SEO

Når man har en hjemmeside, vil man rigtigt gerne have at mennesker nemt kan finde den. Specielt hvis det er en hjemmeside hvor den bare skal findes tilfældigt også. At være på side 1 på google søgning er en meget værdifuld ting at have, men der er ikke mange der ved hvordan man gør dette.

Dette er ikke en slags mørk magi der kræver mange års øvelse for at mestre. Dette er ikke noget kun en millionær kan gøre. Dette er noget der hedder SEO

Hvad er en SEO?

SEO står for Search Engine Optimization.
Med disse 3 ord kan du altså få din hjemmeside til at blive set meget mere end man normalt kan. Som sagt er dette ikke noget hemmeligt magi, det er meget simpelt hvad du fortæller om din hjemmeside. Hvis du har en hjemmeside og mennesker søger efter den, så søger de efter de Tags der er på hjemmesiden.

Hvis der ikke er nogle gode relevante tags på din hjemmeside, kan det være meget svær at finde selvom man søger direkte på den. Dette er noget af det professionelle mennesker inden for hjemmesider, de bruger allermest tid på.

Dette er ikke et af de steps man hverken vil spare penge på, eller springe helt over når man bygger sin hjemmeside. Forestil dig at du skulle ind på en hjemmeside, du vidste godt hvad den handler om, men kan bare ikke huske selve hjemmesideadressen. Det er her SEO er gode. De tillader nemlig folk at søge på nogle af de ting der er på ens hjemmeside.

Er SEO noget for mig?

At have en god SEO er ikke noget for alle, men dem der har en hjemmeside, er det meget vigtigt at have dette.
Uden dette kan du godt blive begravet i Google, og du kommer højst sandsynligt ikke til at få de hits du gerne vil have på din hjemmeside. Man kan teste dette med sin egen hjemmeside ved en simpelt google søgning.

Hvis man prøver at skrive noget af navnet på sin hjemmeside og søger, så burde man kunne finde den. Hvis dette ikke er tilfældet, skal der helt sikkert kigges op på dette og få det forbedret.

Lige med denne ting er det bedre at have en lidt for god SEO, end at have en lidt for dårlig en. Dette anbefales ikke at laves selv med hjælp af videoer fra Youtube. Der er mange mennesker der er rigtigt gode til netop dette, så hvorfor ikke tage fat i dem, og få det gjort ordentligt fra starten af.

Ting at overveje

Det du skal overveje, er hvor mange penge vil du smide i din SEO.

Hvor mange penge vil du gøre din hjemmeside hver, og hvad skal den bruges til? Skal det være noget der bare er der, men ikke rigtigt skal bruges?

Så behøver man måske ikke smide alle penge efter dette. Er det derimod derfra din hovedindtægt skal komme fra, så er det en rigtigt god idé at ofre alle de penge du kan på dette.

Læs mere her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *