Sådan snyder du dig selv til at få spist mere frugt og grønt


Nogle gange kan det være svært at huske at spise sine fem portioner om dagen, men der er nogle tricks, du kan bruge for at sikre, at du får al den frugt og grønt, du har brug for. Firmafrugt på arbejdspladsen med frugt og grønt i frugtkurve og frugtkasser er en populær løsning, som I jo også kan overveje på jeres arbejdsplads. Her er et par tips til, hvordan du kan snyde dig selv til at spise mere frugt og grønt:

  • Gør det til en del af din rutine – sæt et bestemt tidspunkt af hver dag, hvor du vil spise din daglige portion frugt og grøntsager. Det kan være til morgenmad, frokost eller aftensmad, eller endda som en snack mellem måltiderne.
  • Hav sunde snacks klar – hav frisk frugt og grøntsager inden for rækkevidde, så du ikke tyer til usunde snacks som chips eller slik, når sulten melder sig. Skær gulerødder og selleristænger op, så de er nemme at tage med som en snack.
  • Tilføj grøntsager til måltiderne – tilsæt revet gulerod eller courgette til din morgenomelet, tilsæt skiveskårne svampe og peberfrugter til dit sandwichfyld, eller smid nogle frosne ærter i for at give din aftensmad et ekstra spark grøntsager.
  • Vær kreativ med smoothies – bland nogle af dine yndlingsfrugter og -grøntsager til en velsmagende smoothie. Det er ikke kun sjovt at eksperimentere med forskellige smagsvarianter, men du kan også skabe noget virkelig lækkert, der indeholder alle de vitaminer og mineraler, du har brug for.
  • Vælg frugt til dessert – i stedet for at gribe til usunde desserter som is eller kager, kan du vælge frisk frugt som et sundt alternativ til dessert. Skiveskårne æbler med et lille drys kanel, en skål jordbær med yoghurt eller en bananasplit er alle lækre måder at få sine fem daglige fødevarer på.

Tilmeld dig en frugtordning på abonnement

Få leveret dine yndlingsfrugter og -grøntsager hver uge, så du aldrig løber tør for dem. Det er en fantastisk måde at sikre, at du altid har frisk frugt og grønt ved hånden, når du har brug for det. Ved at følge disse enkle tricks kan du øge dit daglige indtag af frugt og grønt uden at være klar over det! Så bliv kreativ og nyd alle fordelene ved at spise mere af naturens godhed. På https://firma-frugt.dk/alm-firmafrugt.aspx kan du læse mere om netop denne løsning.

Opsummering

Det er vigtigt at spise fem portioner frugt og grøntsager hver dag for at få en sund livsstil. For at gøre det nemmere kan du bruge nogle enkle tricks til at sikre, at du får alle de næringsstoffer, du har brug for. Gør det til en del af din rutine ved at afsætte et tidspunkt hver dag, hvor du spiser din daglige portion frugt og grønt. Hav sunde snacks som gulerods- eller selleristænger klar, tilføj grøntsager til måltider, vær kreativ med smoothies, og vælg frisk frugt til dessert. Du kan også tilmelde dig et frugtabonnement, så du aldrig løber tør for næringsrige fødevarer. Ved at følge disse tips kan du nemt øge dit forbrug uden at være klar over det! Så vær kreativ, og nyd alle fordelene ved at spise mere naturligt sunde fødevarer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *