Seværdighederne du skal se i Barcelona


Barcelona er en smuk by med mange skjulte perler. Fra den fantastiske arkitektur til den lækre mad, der er noget for enhver smag i Barcelona.

Her er nogle af seværdighederne i Barcelona, som du skal se.

Gaudis arkitektur

En af de mest berømte seværdigheder i Barcelona er Antoni Gaudis værk. Hans unikke og farverige bygninger er spredt over hele byen.

Gaudis arkitektur er et must-see, når du besøger Barcelona. Hans brug af farver og organiske former får hans bygninger til at skille sig ud blandt resten.

Hvis du ønsker at få en smagsprøve på Gaudis arbejde, så sørg for at tjekke disse tre bygninger ud: Sagrada Familia, Park Guell og Casa Mila.

Strandene

Barcelona er hjemsted for nogle af de bedste strande i Europa. Fra den travle og livlige strand ved Barceloneta til den mere afslappede strand ved Sant Sebastia, er der en strand for enhver type rejsende.

Med krystalklart vand og blødt sand er det ikke underligt, at Barcelonas strande er nogle af de mest populære i Europa.

Så uanset om du søger at solbade, se folk eller tage en dukkert i Middelhavet, så sørg for at tilføje Barcelonas strande til din liste over must-see seværdigheder.

Markederne

Barcelona er kendt for sine mange markeder. Fra madelskeren La Boqueria til loppemarkedet i El Raval er der noget for enhver smag.

Markeder er en fantastisk måde at få en smag af det lokale liv og finde nogle unikke souvenirs.

La Boqueria er et af de mest berømte markeder i Barcelona. Det ligger i hjertet af byen på Las Ramblas og har tjent både lokale og turister siden 1836.

Markedet er fyldt med friske råvarer, kød, fisk og skaldyr, oste og meget mere. Du kan også finde klar til at spise mad som paella, sandwich og desserter.

El Raval er et andet fantastisk marked i Barcelona. Denne ligger mere centralt og har specialiseret sig i brugte varer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *