By Birdie ringe udfordrer normerne i Danmark


Hvis du er på udkig efter en statement-ring, der virkelig vil vække opsigt, er By Birdie det helt rigtige smykkemærke for dig. By Birdie-ringe er designet med mottoet “mere er mere” i tankerne, så du kan forvente at finde masser af iøjnefaldende detaljer og udsmykninger. Uanset om du vælger en cocktailring med en stor ædelsten eller et delikat bånd med indviklede graveringer, vil By Birdie-ringe helt sikkert gøre et statement. Så hvis du er på udkig efter et unikt og stilfuldt smykke, så er By Birdie mærket for dig.

Bag mærket står Birdie Wendelboe. Hun har tidligere været direktør i medicinalbranchen, men havde lyst til at udfolde sit kreative talent. I 2003 åbnede hun så firmaet By Birdie, og kunne dermed udleve drømmen om at blive smykkedesigner. Når du ser By Birdie ringe opdager du straks, at dette mærke er helt anderledes end de traditionelle nordiske mærker, som er præget af minimalisme i tankegang.

By Birdie ringe er dansk kvalitet med et twist

Birdie Wendelboe er blevet særlig kendt og anerkendt for sine By Birdie ringe. Det er ikke til at benægte. De er utroligt smukke, stilfulde og let genkendelige. De har et højt detaljeniveau og et ekstravagant look, der udstråler sjæl og kant. Det er alt andet end det, vi er vant til at se inden for smykkedesign herhjemme. By Birdie har en bred kollektion af ringe. De spænder fra små, smalle ringe med rå diamanter pavé til store brede ringe med farverige ædelsten og smukke perler. Med den karakteristiske By Birdie-stil og det unikke look kan ringene nemt kombineres til en flatterende stak eller bæres som enkeltstående statement-stykker. Uanset hvordan du vælger at style dem, er By Birdie ringe noget helt eksklusivt.

By Birdie ringe er et overflødighedshorn af materialer, der er langt fra den traditionelle skandinaviske minimalisme. By Birdie smykker bruger rigelige mængder guld og sølv og er generøst prydet med perler og ædelsten. Stilen adskiller sig ved at være en slående blanding af feminin elegance og rå, usmykkede natur. Dette har resulteret i et smykkedesign med sit helt eget særprægede udtryk. Så hvis du drømmer om smykker, der er rå, feminine og ekstravagante på samme tid, så har du fundet dit smykkemærke. Fordelen ved By Birdie smykker er, at de passer til alt. Både til en særlig lejlighed eller til hverdag vil By Birdie ringe tilføje et ekstra strejf af glamour til dit outfit.

Find dine By Birdie ringe online eller i en butik

By Birdie ringe er kendt for deres unikke og stilfulde design. De er perfekte til enhver lejlighed, uanset om du skal deltage i en formel begivenhed eller bare ønsker at tilføje et strejf af luksus til dit hverdagslook. By Birdie’s kollektion af ringe har noget for enhver smag, fra fine og enkle designs til mere statement-agtige stykker. Uanset hvilken stil du har, kan du helt sikkert finde de perfekte By Birdie ringe i online eller hos Guldbrandsens Juveler butik i Hørsholm.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *