Udforsk Danmarks restauranter og andre spisesteder


Det er et kæmpe udvalg i Danmark, når det komer til restauranter. Selv i mindre byer kan du ofte finde mad fra mange forskellige kulturer. Her finder du god inspiration til at prøve nye restauranter, og mangler du mere inspiration, så kan du altid kigge på restaurant.dk eller spisesteder.dk .

Klassisk eller nyt køkken?

Leder du efter klassiske, danske retter, så er det ofte en god idé at kigge efter en kro eller et andet gammelt spisested. Her kan du ofte få fiskeretter, stegt flæsk, tarteletter og andre gode, gamle retter, som dine bedsteforældre lavede dem.

Der er mange i dag, som ikke er vant til at lave disse retter hjemme, så det danske køkken kan være både nostalgisk og næsten eksotisk.

Trænger du til at prøve noget nyt, så led efter restauranter, som bryster sig af at være ekspert på ét områdes mad. Tilbydes der alt fra indisk til italiensk, så tyder det ofte på, at maden ikke er spændende eller autentisk. Har du lyst til indisk mad, så gå efter en indisk restaurant. Det er især en god plan for vegetarer, da mange indere er vegetarer, så der er altid et stort udvalg af retter uden kød på menuen.

Læs anmeldelser

Er du i større byer, så er det ofte også en god idé ikke at spise der, hvor alle turisterne strømmer til. Her er maden sjældent autentisk, så det er bedre at bruge de ovenfor linkede guides til at finde spisesteder. 

Det kan også være en god idé at søge online på stedet. Her kan du ofte læse anmelder, så du kan se, om maden lever op til stedets ry. Det er en smart måde at lære mere om stedet på.

Hvis du vil hjælpe andre, så er det også en god idé selv at skrive en anmeldelse, når du har været ude og spist et sted.

Prøv noget nyt

Man kan ofte ende med at holde sig til steder og retter, som man kender, men det er altid en god idé at udvide sin horisont og prøve noget nyt. Kender du ikke retterne på kortet, så spørg endelig tjeneren om dem. Så kan I garanteret sammen finde frem til en ny ret, som du vil elske. Måske endda en, som du selv skal afprøve i eget køkken?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *