Sådan styler du Air Jordan 1 Low: Fra gymnastiksalen til date night


Air Jordan 1 Low har været en fast bestanddel af Jordan-brandet så længe, som de fleste mennesker har kunnet gå. Den “originale” Air Jordan 1 blev udgivet i 1985, og den har siden da gennemgået en række betydelige omdesigns og remakes. Air Jordan 1 Low “Black Cement” er en af de mest populære og genkendelige iterationer af Air Jordan 1. Den lave sneaker har en førsteklasses sort læder- og meshkonstruktion, og dens iskolde, gennemsigtige ydersål står i kontrast til en sortfarvet ydersål. I stedet for de traditionelle snørebånd har Air Jordan 1 Low “Black Cement” en sort tekstilstrop, der bindes ved snørebåndsløjferne. Det ikoniske elefantlogo vises på tungen og indersålen, mens en hvid mellemsål og en sort ydersål afslutter sneakerens rene look. Du kan endelig style Air Jordan 1 Low, som du vil. Fra en afslappet løbetur til en aften i byen med dit hold, her er hvordan du får dem til at fungere for dig.

 

Jordan 1 Low Sneaker Tips

– Brug dem med en T-shirt og shorts til en aktiv dag.

– Gør skoen til din egen ved at tilpasse dem med dine yndlingsfarver og -print.

– For den perfekte aften i byen kan du gå casual chic med en knap nedringet jakke og jeans.

– Tilføj lidt højde til din stil med en hæl eller en støvlette.

 

Hvilken farveteknologi skal du vælge?

Air Jordan 1 Low er en af de mest ikoniske sneakers i hele Nikes katalog. Med så mange farvevarianter og design-iterationer kan det være svært at afkode, hvilke farver der passer bedst til dig. Skoen har en ren sort overdel med klassiske hvide accenter, hvilket giver den en tidløs appel, der aldrig går af mode. Den findes både i høje og lave modeller, og vi har samlet nogle af de bedste looks for begge nedenfor.

 

For dem, der er på udkig efter et farvestykke, anbefaler vi at vælge enten “Infrared” eller “White Cement”. Mens begge er hvide på overdelen og har infrarøde accenter, adskiller de sig i deres nederste halvdele: Infrared har en isglinsende gennemsigtig ydersål, mens White Cement har en sortfarvet ydersål. Hvis du er på udkig efter noget mere neutralt, skal du vælge “Black Cement”-farvevarianten, da den har en førsteklasses sort læderkonstruktion med en isglinsende gennemsigtig ydersål.

 

Air Jordan 1 Low er en af Nikes mest populære sneakers på grund af dens slanke design og alsidighed på banen og uden for banen. De kommer i tonsvis af forskellige farver, så der er masser at vælge imellem uanset din smag!

 

Hvid eller grå?

* Hvid: Vi anbefaler, at du kombinerer Air Jordan 1 Low “Black Cement” med en hvid knap-up og marineblå jeans. Det er rent, klassisk og enkelt. Perfekt til en løbetur eller en afslappet frokost med dine venner.

* Grå: Du skal sørge for, at den lysegrå farve på denne sneaker fungerer godt sammen med dit outfit. Overvej at bære den med mørkeblå jeans, en almindelig t-shirt og en oversized sweater. Tilbehør til looket ved at tilføje et smart ur på det ene håndled og nogle statement-smykker på det andet.

 

Glem ikke sokken!

En af de mest almindelige fejl, folk begår, når de styler sneakers, er at glemme at tilføje sokker. Et look uden sokker kan være stilfuldt, men det er måske ikke lige noget for alle. Det er også vigtigt at bemærke, at Air Jordan 1 Low “Black Cement” som en low-top-sneaker har meget mere hudeksponering end andre typer sneakers. Derfor er det bedst at matche dine sokker med farven på dine sko. Hvis du har sorte sko og sorte eller mørke sokker på, anbefaler vi, at du tilføjer nogle skarpe hvide sokker for at få et renere look.

Air Jordan 1 Low er en af de mest alsidige silhuetter i alle Nikes kollektioner. Den har et tidløst design, der kan klædes op eller ned, alt efter hvad du bærer dem sammen med. Den lave sneaker har en førsteklasses sort læder- og meshkonstruktion i sort læder og mesh, og dens iskolde gennemsigtige ydersål står i kontrast til en sortfarvet ydersål.

I stedet for traditionelle snørebånd har Air Jordan 1 Low “Black Cement” en justerbar rem med snørebåndsløjfer på begge sider, der bindes øverst på skoen. Det ikoniske elefantlogo vises på både tungen og indersålen, mens en hvid mellemsål og en sort ydersål fuldender sneakerens rene look. Du er velkommen til at style disse sneakers, som du vil – fra at løbe ærinder til en date night! Her er nogle tips til at få dem til at fungere for dig:

Glem ikke dine sokker! En af de mest almindelige fejl, folk begår

 

Nederste linje

Denne artikel er en hurtig gennemgang af Air Jordan 1 Low “Black Cement”. Jeg diskuterede dens historie, design, og hvordan man bærer den. Hvis du leder efter en low-top sneaker, der kan holde til din træning og din aften i byen, er Air Jordan 1 Low “Black Cement” perfekt til dig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *