Dette er de nye teknologiske fremskridt


Teknologi er utroligt spændende, og det er det specielt fordi det gør hverdagen nemmere for os alle, og så sker der også noget hele tiden. Går vi 5 år tilbage og sammenligner med i dag, så kan vi se store forskelle på hvordan vi anvender teknologi, og hvordan den gavner os. Går vi 10 år tilbage, som synes at være for ikke så lang tid siden, så er kontrasten endnu større. Vi lever i en dynamisk verden, der hele tiden ændrer sig, og derfor skal teknologien også kunne følge med.

Metaverse

Bruger man ikke Facebook og sociale medier generelt, så kan det godt være, at man har misset, at mange virksomheder er begyndt at fokusere på “the metaverse”. Det var Mark Zuckerberg der sidste år meddelte, at Facebook nu skifter navn til Meta, fordi deres strategi ikke længere er sociale medier. Det var meget uventet, og det er blevet mødt med blandt respons fra forbrugerne. Kigger man dog på konkurrerende virksomheder, så er mange andre også begyndt at fokusere mere på metaverse eller lignende koncepter. Det bliver meget spændende at se, hvor det hele fører verden hen.

Effektivisering af krypto

Kryptovalutaer er kendte for at udlede en masse Co2 – ikke direkte, fordi det bare er digitale aktiver, men når man kigger på hvor meget strøm der kræves for at producere dem, så kan man hurtigt komme frem til den samme konklusion. Der har derfor været et kæmpe problem i denne branche, og det har været at der bliver brugt for meget strøm. Problemet synes dog at være løst nu, hvor Ethereum går over til proof of stake, og man håber at de andre kryptovalutaer også vil følge med. Det er en fordel for alle brugere, og så er det selvfølgelig også meget bedre for miljøet i nærmest alle henseender. Bitcoin bliver dog et problem at få med på den, da der er investeret milliarder i infrastruktur efterhånden. Måske skal der nogle politiske tiltag til.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *