Kommer denne trend til at fortsætte?


Verden er dynamisk – det ved alle. Der kommer hele tiden nye trends, og det er ikke nemt at følge med i. Det er endnu sværere at finde ud af, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Hvad vi dog ved, er at bitcoin og en række andre valutaer inden for samme kategori (kryptovalutaer) virkelig er blevet trendy. Spørgsmålet er så bare: Er de kommet for at blive, eller hvordan forholder det sig?

Bitcoin er stadigvæk nummer ét

Man skulle tro, at efter 10+ år ville der være en værdig konkurrent til bitcoin. Det er der egentlig også, hvis man kigger på det fra et teknisk perspektiv. Vi kan dog konkludere, at ingen andre valutaer har været i stand til at overtage bitcoins førsteplads, når det kommer til markedsværdi. Der kommer nok til at gå lang tid, før dette er tilfældet. Bitcoin er originalen, og det tager tid at overgå originalen – hvis det overhovedet kommer til at ske.

En del nye investorer vælge at købe bitcoins, som handles på mange forskellige platforme og hjemmeside. I dag kan bitcoins købes nemt, fordi processerne er blevet automatiseret, og langt de fleste platforme kan holde på dine bitcoins. Du behøver altså ikke at sørge for at finde dig en wallet eller lignende. Det ville dog være fordelagtigt alligevel.

Bemærkning: Wallets

Det er relativt sikkert at opbevare sine penge på en børs, hvis man altså har styr på sikkerheden af sin personlige konto. Anvender du en troværdig børs, og har du slået ting som 2FA til, så har du ikke så meget at bekymre dig om. Uheldet kan dog være ude alligevel, og derfor bør du kigge på noget, som hedder en “hardware wallet”. Dette er en wallet, hvor du får 100% kontrol over dine penge, og der skal rigtig meget til for at stjæle dine penge. Det koster selvfølgelig lidt penge, men det er oftest pengene værd – mange gange.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *