Så er det endnu engang tid til at tænke på gaver


Hvert år når vi nærmer os julemåneden går det samme ræs igang, gaver gaver gaver!

December er uden tvivl den måned vi køber flest gaver i. Det er ikke noget alle syntes er lige læt. For nogle går det som en varm kniv i smør. For andre er det en svær opgave, da ens kære kan være umulige at købe noget til. Spørgsmålet er også hvad du har råd til. Det nytter jo ikke gave ønskerne er minkpels, fladskærms tv, alufælge, designer lampe eller andet dyrt, hvis du har 500 kr at købe for. 

Derfor har vi her taget et par gaveideer op der er til betale og så kan være et hit. 

Gaver til kvinder!

Når det kommer til kvinder ønsker de sig altid ting som smykker, sko, tasker, lingeri, tøj, parfume og wellness ophold eller ting. Der er dog nogle faldgruber. Det at købe tøj i en helt forkert størrelse kan give bagslag, specielt hvis det er til kæresten eller konen. Derfor skal du her være sikker på at du har styr på størrelsen. En ting kvinder altid er vild med er parfume. Ynglingsduften falder altid i god jord, men de 500 kr er nok også hurtigt væk der. 

Gaver til mænd!

Mænd kan være lidt svære at købe noget til. Men har de en hobby, så er der altid gode muligheder. Uanset om det er gør-det-selv eller sport, så vil der være udstyr og værktøj der kan købes. Det behøves ikke at koste en formue og der kan endda være budget til at købe flere ting. Spiritus er også en god ide. De fleste mænd har en type de foretrækker, det kan være whiskey, rom, cognac eller andet. En god flaske af den slags er altid en vinder. 

Gaver til jer!

Når det kommer til jer, så kan gaver til jer begge være en udfordring. Noget i dog har til fælles er sexlivet. Så en erotisk julekalender er noget i skal overveje. Så får i rent faktisk også 24 gaver i en og samme omgang. Den du f.eks. finder ved boutiqueerotic.dk er fyldt med lækkert sexlegetøj og frækt lingeri til en tredjedel af prisen. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *