Dyrk dine yndlings Mandalorian karakterer

Er du ligesom rigtig mange andre blevet helt vild med serien The Mandalorian? Enhver, som er helt vild med det fantastiske Star Wars univers, har helt sikkert også hørt om denne serie, som i høj grad befinder sig i det samme univers – ja endda med ret så genkendelige karaktere, som man i en vis grad knytter et forhold til.

The Mandalorian er altså en serie, som er blevet ret populær og noget, man som fan kan dyrke, hvis man godt kan lide dette sci-fi univers – og det kan man jo, hvis man elsker Star Wars. Herunder kan du lidt mere om, hvordan du dyrker The Mandalorian som serie – både ved at dykke ned i karaktererne og ved at gå op i ting som merchandise, som jo er det fedeste for enhver fan.

Er du også med på Baby Yoda feberen?

Hvis du surfer bare den mindste smule rundt på sociale medier, har du sikkert set utallige memes med en sød, lille skabning, der ligner Yoda fra Star Wars universet rigtig meget. Det er nemlig Baby Yoda, som han altså er blevet døbt på de sociale medier, fordi man selv uden at have set The Mandalorian kan se, at det ligner Yoda som barn.

Denne Yoda-lignende hedder dog Grogu – og selvom det måske for fans kunne være lidt sjovt at se en serie, som handler om Yoda som barn, så er det alligevel nok blot at forelske sig i denne nye karakter, som også gør, at Star Wars universet blive udvidet, og der er endnu flere spændende karaktere, man kan dykke ned i.

Og det er jo ofte sådan med succesrige serier, eksempelvis The Mandalorian, at deres succes netop kommer af spændende, søde eller sjove karaktere. Og Baby Yoda er helt klart et eksempel på en sådan karakter.

Find merchandise og dyrk din interesse

Når du har fundet en serie som The Mandalorian, hvor der er fantastiske karaktere, som er nemme at blive helt besatte af, så er det rigtig fedt, at der ofte er en masse merchandise at finde – især med en så populær serie som The Mandalorian.

Du kan eksempelvis her finde the Mandalorian merchandise, som eksempelvis har motiver med Baby Yoda, hvis det lige er denne karakter, du har forelsket dig særligt i. Ellers er der også en masse andet at vælge imellem, hvilket du sikkert også er interesseret i, hvis du kender alle karaktererne rigtig godt.

Dyrk dine yndlings Mandalorian karakterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen