Du genkender behovet for en ny skærm


Du genkender behovet for en ny skærm 

Alle brugere med en mobil kender til problemet ved have en destrueret skærm. Dette problem kan virkelig nemt ske i løbet af din hverdagsrutiner. Som alle er bekendte så er mobil meget skrøbelige, hvor selv små hak kan skabe ødelæggende skade på displayet og dermed gøre jeres mobil ubrugelig. Du kender muligvis til episoden hvor et familiemedlem har jeres mobil og  ved et uheld kommer til at smadre den. Den typiske skade på de nyere mobiler er påført deres skærme, efersom skærmene er yderest følsomme for stød. Det mest naturlig beslutning vil derfor være at købe den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det store mængde skader på mange slags iPhones på det nationale marked, har mange virksomheder besluttet sig for at udvikle beskyttelse, så kunder kan tabe deres mobil uden nødvendigvis at skulle købe en helt ny skærm. Ved brug af skærmbeskyttelse er der ikke nogen garanti for at jeres skærm ikke bliver ødelagt hvis du taber den.  

SmartGlass er den mest solid skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi stor erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en ekstra indsats for at skulle udvikle den ultimative beskyttelse til forbrugerne. NORTAGG har igennem en kort udviklingsproces lavet SmartGlass, som ligner om klassisk beskyttelse på flere indikatore. Traditionelt skærmbeskyttelse er lavet af skrøbeligt materiale og kan derved ved leethed gå i stykker ved små stød. Hvis I køber SmartGlass er I garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke kun er lavet af glas, men er lavet med plastik i form af TPU, som giver skærmbeskyttelsen bevægelighed og derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan klare et utal af slag inden I vil lave skader på sin skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte udgave 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal naturligvis dække hele skærmen, så du ikke sidder med blottet flader på din skærm. Her er SmartGlass designet til den enkelte telefon udgave, så man kan opleve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og telefonen. Dette garantere jeres i mod at din skæmbeskyttelse ikke blot dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass din kammerat mod mobil skader.  

Hvis I skal investere i den ultimative beskyttelse af skærm er det afgørende at tænke på pålægning, idet det skal være bekvemt for dig at placere selve SmartGlass på jeres iPhone, da I garateret har oplevet at der ved montering af skærmbeskyttelse måske kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis I anskaffer SmartGlass undgår du disse problemer, idet du får et monteringsværktøj, som assisterer en med at udligne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som hjælper en med at montere ens skærmbeskyttelse korrekt, så du undgår at den ikke dækker hele skærmen eller sidder træls på mobiltelefonen og derfor ikke dækker hele skærmen. Vi tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for jer at placere, hvorfor NORTAGG er utrolig glade for dette værktøj til montering.  

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *