ERP er effektiv software til virksomheder


Hvis din virksomhed eller arbejdsplads søger et effektivt IT program så prøv programmet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det er ERP software og det er effektivt.

Det gør arbejdsdagen nemmere for medarbejderne. Alle har det samme program at arbejde i og hermed adgang til samme data om kunder, ordrer, projekter, tilbud osv. Det giver mange muligheder for at have opdateret data og fælles datagrundlag i virksomheden. Alle kan oprette data og slå data op i programmet. Man kan dog også sætte begrænsninger op til udvalgte medarbejdere. For et eksempel vil de fleste virksomheder have begrænsninger på hvem, der kan se løndata og personaleinfo. Man kan også sætte begrænsninger på hvem, der må bogføre fakturaer og hvem der kan oprette ordrer, kunder mv. Ønsker man at nogle kun kan slå data op i programmet uden at redigere i data, kan det også lade sig gøre. Derfor er der ingen risiko ved at alle har adgang til programmet fordi man kan begrænse tilladelser og adgange til dele af programmet.

ERP bliver anvendt af flere forskellige virksomheder. Det er ikke begrænset til en bestemt branche eller størrelse på virksomhed. Et ERP program kan anvendes af mellemstore og store virksomheder. Her får man gavn af at alle afdelinger har adgang til samme data og anvender det samme program.

Et ERP program kan også fungere med andet software. Det er meget normalt at få programmet integreret til fx PIM, webshop eller andet software. Det er også meget udbredt at vælge andet software, der kan fungere med løsningen. Det kan være håndscannere til lageret eller en app til tidsregistrering hvor data forbindes til ERP programmet. Faktisk er mulighederne mange fordi man kan udvikle og tilrette sit ERP program med hjælp fra erfarne og professionelle programmører. Når man skal have installeret ERP så vælger mange virksomheder at få hjælp fra erfarne konsulenter. Det kræver nemlig viden og erfaring at sætte programmet op og erfaring i hvordan programmet virker så man kan udnytte de mange muligheder og få programmet til at fungere med forskellige arbejdsprocesser i virksomheden. Her kan man få hjælp fra en ERP konsulent. Der er flere konsulenter i Danmark, og du kan kontakte et ERP hus for at købe timer til opsætning og support af programmet. Mange virksomheder anvender programmet Microsoft Dynamics 365 Business Central fordi er nemt at anvende og rummer mange muligheder. Mange bogholdere og økonomichefer har også erfaring med programmet, fordi det har været på markedet i mere end 3 årtier.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *