Microsoft Lens kan effektivisere dit arbejdsliv


Microsoft Lens er et program, der kan hjælpe dig med at effektivisere dit arbejdsliv. Programmet kan bruges til at scanne dokumenter og fotos, men det kan også meget mere end det. Microsoft Lens er gratis at hente, og det kan bruges både på din computer og din smartphone, til at effektivisere den måde man tager notater på i arbejdslivet og i forbindelse med studie.  

Scan dokumenter med Microsoft Lens

Microsoft Lens er en app, der kan bruges til at scanne dokumenter og tekst. Den kan også bruges til at tage billeder af whiteboards eller tavler, som man så kan sende videre til andre. Programmet retter selv et skævt billede op, så det bliver læsbart. Dette er ekstremt effektivt, hvis man i forbindelse med arbejde eller studie, gerne vil arkivere en masse information, og ikke kan nå at notere og følge med samtidig. I dette tilfælde kan man blot tage et billede, fra den position man befinder sig i, og programmet retter det op for dig.

ORC-scanning af tekst

Microsoft Lens har også en funktion, der kan bruges til at oversætte et billede af en tekst til et Word dokument. Billedet bliver altså ORC-scannet, så man kan redigere i teksten efterfølgende. Dette er en stor fordel, hvis man ikke er så hurtig til at skrive i hånden eller gerne vil arkivere en brainstorm, som man for eksempel har lavet på et whiteboard sammen med andre. På den måde kan programmet hjælpe med at gøre brainstorming og arbejdsprocessor meget mere effektive, så man kan bruge sin energi på at få tingene til at fungere optimalt rent kreativt eller strategisk.

Hvem kan bruge Microsoft Lens?

Microsoft Lens er et værktøj, der kan bruges af alle. Det er især en fordel for dem, der har brug for at scanne dokumenter og lignende, når man er på farten. Microsoft Lens kan også bruges til at tage billeder af whiteboards eller tavler, hvilket gør det nemmere at fange informationer på farten. Microsoft Lens er desuden også en fordel for dem, der har brug for at konvertere billeder til tekst – dette kan eksempelvis være nyttigt, hvis man skal have skrevet noget ned fra et whiteboard eller tavle, men ikke har tid til at gøre det på stedet.

Microsoft Lens er altså et værktøj, der kan effektivisere dit arbejdsliv. Det hjælper dig med at fange og gemme informationer på farten, så du kan fokusere på det, der betyder mest for dig, og spare tid.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *