disse indstillinger har en kontorstol


De færreste ansatte indstiller deres kontorstol. Som er en kombination af manglende viden om hvad en kontorstol kan og forståelsen af hvor vigtig en støtte den giver. Mange bliver føst klar over kontorstolen og dens funktioner når smerten træder ind. Dette kan være for sent for mange men heldigivs for en del, kan de rette op på smerterne ved at sætte fokus. En kontorstol med alle justeringsfunktioner er Malmstolen Classic 4000 kontorstol.

 

Giv din ryg god støtte

En kontorstol har mange funktioner som forebygger slid og smerter ved dit stillesiddende arbejde. Disse er vigtige at bruge for at sidde korrekt. Lad os starte med ryggen, her kan din kontorstol justeres i ryghøjden, således at den rammer dine skuldrer. Denne indstilling er vigtig for at undgå skader på nakke, skulder og ryg. Kontorstole som ikke har den justeringsmulighed bør undgås. Til ryggen har man også en lændejustering, som giver støtte til nedre ryg. Denne skal justeres til at ramme ryggens kruming. Dette er vigtig for at aflaste lænden, da skader i dette område er hyppig når man sidder ned i mange timer. 

 

Giv dine ben god støtte

Til benene har også to justeringsfunktioner. Den ene er sædedybdejustering, som giver dine lår støtte. Den skal justeres ud, således at dine lår får støtte. Dette aflaster dine ben og sørger for at holde smerter og gener væk. Man skal huske at lade 2 fingres afstand være således at sædet ikke trykker på underlåret. Dette kan være farligt da det stopper blodtilførslen til benene. Man skal derfor huske at ligesom sædet ikke skal være kort, så skal den heller ikke være for lang. Udover det skal man justere i sædehøjde, således at man sidder med vinkelrette knæ. De fleste stole er heldgivis indbygget med sædehøjdejustering. Det er vigtig at se efter hvilken gaspatron der er i stolen. De fleste medfølger en standard gaspatron. Således kan man vælge en lille eller stor, hvis man er højere eller lavere end gennemsnittet. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *