HVILKEN TYPE KONTORSTOL SKAL VÆRE DIN NÆSTE?


At vælge en kontorstol kan virke som en simpel opgave, men når du virkelig tænker over det, så spiller en masse faktorer ind og kan påvirke din beslutning. Mange af os er faktisk ikke opmærksomme på, hvordan vi sidder i vores kontorstol, og det kan ødelægge vores kropsholdning. Nedenfor introduceres du for en række af de forskellige kontorstole som markedet tilbyder i dag.

Ergonomiske kontorstole

Den ergonomiske er nok den mest populære type kontorstol. Først og fremmest er ergonomiske kontorstole bygget med brugeren i tankerne. Brugerens behov tilgodeses med flere justerbare funktioner såsom stolens sæde, ryg, armlæn, nakkestøtte og højde. Alle disse funktioner kombineret kan hjælpe med at forhindre belastningsskader, som ofte kan forekomme hos kontoransatte.
Ergonomiske kontorstole er bygget af gode og slidstærke materialer. Med deres robuste design og justerbare funktioner er det nemt og behageligt at sidde i en ergonomisk kontorstol i længere perioder. For dem, hvor arbejdsdagene tilbringes ved et skrivebord, er en ergonomisk kontorstol en no-brainer. Ergonomiske kontorstole fås derudover i en lang række former, størrelser, farver og materialer. Derfor henvender en sådan stol sig til et bredt publikum.

Læder kontorstole

Læderkontorstole udstråler en øjeblikkeligt følelse af stil og komfort. Selvom de er komfortable, vil alle læder kontorstole ikke være bygget til at blive brugt over længere perioder, så sidder du i din stol i længere perioder, så bør du overveje en ergonomisk kontorstol i stedet. Typisk kan læderkontorstole være ret dyre, men der findes også billigere alternativer. Ideelt set bør læderstole kontorstole kun bruges i køligere miljøer. Dette skyldes, at varme kan gøre at læderet bliver klistret og derved gøre brugeren mere svedig end normalt.

Kontorstole i mesh

Mesh kontorstole plejer at være et fantastisk svar på kontorstole til kontore beliggende i varmt klima eller generelt på varme kontorer. Med deres åndbare huller tillader mesh materialet frit flydende luft for at holde dig kølig i løbet af dagen. Mesh kontorsstole har en tendens til at være ret lette, så hvis du har brug for at flytte din stol rundt flere gange om dagen, så kan en mesh-stol hjælpe med dette.

Kontorstole med høj ryg

Kontorstole med høj ryg er specielt designet med højere personer i tankerne. At sidde i længere perioder på en stol uden ordentlig ryg- og nakkestøtte kan være ekstremt ubehageligt, så det er vigtigt at få en kontorstol der passer til din kropstype. Kontorstole med høj ryg kommer i en række forskellige stilarter, farver og funktioner, hvilket gør det nemt at finde den rigtige kontorstol til dig.

Gamerstol

Gamerstole er designet med stil og komfort i tankerne, og har typisk ergonomiske funktioner, der hjælper dig gennem lange spilsessioner. Spillestole er modelleret efter skålsædet fra et racersæde og er meget karakteristiske i udseende. Denne form giver dig mulighed for at læne dig i dem og få støtte over hele din ryg, nakke og hoved på grund af deres høje ryg.

Designer kontorstol

Som du kan forestille dig, er designer kontorstole til for at se godt ud. Hvis du vil have noget ud over det sædvanlige som tilbyder en wow-faktor, så passer en designer kontorstol perfekt til dig.

Mens deres design specifikt skulle være anderledes, tilbyder de masser af muligheder med hensyn til både komfort og støtte. Designer kontorstole er ikke begrænset af materialevalg eller størrelse. De har en tendens til at mikse og matche fra de andre typer kontorstole, mens de ser utroligt stilfulde ud.

Er designer kontorstolen noget for dig? Så kan du se et unikt udvalg af design kontorstole her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *